Какви са възможностите на нашата печатница?

Ние може да произведем от 1 флаер до над 1 милион каталога за всички продукти, които се произвеждат на хартия с високото качество, което търсите.

- Каталози

- Брошури

- Дипляни- Тефтери

- Папки

- Листовки

- Еднолистов календар

- Работен календар

- Настолен календар

- Джобен календар

- Стикери

- Плакати

- Уоблери

- Визитки

- Постери 

- Шелф стопери

- Подложки за хранене

- Нек хенгери

- Хенгери

- Етикети

- Рекламни пирамидки

- Торбички

Подходящата печатница ли сме за Вас ?

Алианс Принт е една от най-бързо развиващите се печатници в България с ръст от 6900% през последните 15 години.  

Ние ценим най-много качеството на обслужване на нашите клиети, с които сме успели да привлечем и задържим някои от най-големите български компании над 10 години като клиенти. Ние се гордеем да работим с Volvo, Jaguar, KFC, McDonald's, Lidl, Virus, Мтел, Easycredit, Reiffeisenbank и над 500 доволни клиента.

Ню Йорк Таймс за привличането и задържането на вниманието

Как бихте могли да си представите преди 10-15 години, че хората ще бъдат толкова зависими от дигиталните устройства. Изследване показва, че те са променили продължителността на вниманието на хората завинаги.
Ако знаех, че възможността да направя продажба ще зависи от първите 5 до 8 секунди, когато някои види моята реклама, със сигурност щях да се възползвам максимално от тези 8 секунди.

 

8 секунди са: 10 думи
                          3 изображения
                          1 раздразнен зрител
                          1 продажба
                             Преоткриване

                  

Осем начина да задържите вниманието след първите осем секунди

Влагане на карти, вложки
Обемен лак
и
много други.

Професионална технологична консултация

Нашият екип е винаги на едно телефонно обаждане разстояние от вас, ако имате нужда от помощ. Нашите технологични експерти имат над 20 години опит в индустрията и могат да Ви помогнат да превърнете Вашата идея в безупречно направен рекламен продукт. Нашите колеги от предпечата имат многогодишен опит в предпечатна подготвка и не само проверяват дали файловете Ви спазват технологичните изиствания. Те допълнително са на Ваше разположение да Ви посъветват относно как да постигнете желаните от Вас цветове или как да създадете кодове, за персонализирате Вашите скреч карти. 

Свържете се с нас:

Без значение колко са сложни дизайна или завършването на вашата книга, ние произвеждаме, това от което се нуждаете, по спецификация, по най-бързия възможен начин. За въпроси относно: производство, печат и довършителни варианти, свържете се с нас веднага, за да достигнем недостижимото заедно. 

© 2023 Alliance Print

New Webiste

Under Construction! Expect Soon!