Подходящата печатница ли сме за Вас ?

Нашите производствени мощности печатат от 1 до 50,000 книги и предлагаме всички дигитални, офсетови и уеб технологии за черно-бял и цветен печат върху голямо разнообразие от хартия и без ограничение на размера. Независимо дали отпечатвате 1 или 50,000 книги, нашите професионалисти влагат всичките си усилия във вашата поръчка. 

Какъв вид довършителни услуги можем да ви предложим ?

 

Всички сме чували фразата „ Не съди книгата по корицата „ и като читатели можем да кажем колко често забравяме за нея. Точно заради това предлагаме голямо разнообразие от възможности за довършителни услуги. Изработването на визуално впечатляваща книга е една от предпоставките за успеха на всеки автор или издателство. 

Видове книги

ЛИТЕРАТУРА
НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА
ДЕТСКИ КНИГИ
КАТАЛОЗИ 
УЧЕБНИЦИ 
ИЗКУСТВО И ДИЗАЙН
ГОТВАРСКИ КНИГИ 
ФОТОГРАФИЯ
И ДРУГИ
 
Книги с твърда подвързия
Каширани книги
Книги със спирала
Ламинат гланц
Златно фолио
Постепенно рязане
Щанцовани продукти
Корица с крила
Частичен лак
Бигована корица
и 
много други
предложения
Фолио
Имате ли нужда от ръчен труд?

 

Всичко, от което имате нужда може да бъде извършено в нашата печатница, като се започне от СД-та, вмъкване на карти, единично пакетиране, ръчно залепени стикери за детски книжки…

Детски книги
 
Свържете се с нас:

Без значение колко са сложни дизайна или завършването на вашата книга, ние произвеждаме, това от което се нуждаете, по спецификация, по най-бързия възможен начин. За въпроси относно: производство, печат и довършителни варианти, свържете се с нас веднага, за да достигнем недостижимото заедно. 

Нашите клиенти

© 2023 Alliance Print

New Webiste

Under Construction! Expect Soon!